Echipa de polo Sportul Studențesc, antrenată de Adrian Vamoș, a continuat cu brio turneul Superligii Naționale, care are loc, în aceste zile, la Bazinul ”Tolea Grințescu – Floreasca” din București.

Într-un derby de tradiție, Sportul Studențesc a câștigat meciul cu Rapid, 11-9, după ce alb-negrii au fost conduși înainte de ultimul sfert cu 9-6, dar au revenit fantastic. Golurile echipei studențești au fost înscrise de Gorea 3, Claudiu 2, Jardan, Pîrîianu, Rujan, Ianc, Klutsch, Pandelea.

Sportul Studențesc s-a impus apoi în fața celor de la AMEFA Arad, cu 17-8, golurile fiind marcate de Rujan 4, Pandelea 3, Pîrîianu 2, Jardan 2, Gherghe 2, Prescornita 2, Gorea, Claudiu.

Sportul Studențesc are 31 de puncte și este în luptă pentru ocuparea unui loc de play-off, fiind la egalitate cu Rapid în acest moment. Feroviarii au un gol în plus, la întâlnirile directe. Intrarea în play-off va fi decisă în luna aprilie 2021, când este programat un alt turneu al Superligii Naționale. Federația Română de Polo a decis și ca Sportul Studențesc să acumuleze 6 puncte la masa verde, din primele două turnee, când AMEFA Arad și CSM Oradea nu s-au prezentat, din diverse motive.

În turneul de la Floreasca, Sportul Studențesc joacă astăzi de la ora 12.00 cu CSM Oradea, meci transmis în direct de Look Sport și www.looksport.ro, dar și mâine, de la 9.00, cu Crișul Oradea. Unul dintre cei mai buni poloiști legitimați la echipa noastră, Cristian Călin, depistat pozitiv la Covid-19, este indisponibil pentru acest turneu.