BADMINTON

Federația Română de Badminton a luat ființă pe data de 28 ianuarie 1990, Sportul
Studențesc fiind printre primele cluburi afiliate după întocmirea actului constitutiv.

Scurtă Prezentare

Sportul Studențesc – Badminton

Badmintonul, un sport cu minge și fileu, deci din familia tenisului, reprezintă o valoare devenită deja tradițională în familia Sportul Studențesc. Clubul nostru a acordat o atenție deosebită acestei secții care a avut, are și sperăm că va avea și în viitor rezultate deosebite.

18

titluri de campioni naționali

14

Cupe ale României

15

medalii la Campionatele Balcanice

BADMINTON

Federația Română de Badminton a luat ființă pe data de 28 ianuarie 1990, Sportul Studențesc fiind printre primele cluburi afiliate după întocmirea actului constitutiv. Având în spate experiențele studenților, echipa noastră a fost, încă din primii ani, printre protagonistele campionatelor naționale. Astfel, au apărut medaliile de argint și de bronz, iar în perioada hai să o numim romantică a secției, Sportul Studențesc s-a remarcat prin câștigarea de trei ori a celui mai râvnit titlu, cel pe echipe, în anii 1994, 1996 și 1997.

Actualmente, secția de badminton a Sportului Studențesc are reprezentativitate atât la seniori, precum și la categoriile de juniori Under-19, Under-17 și Under-15.

Echipe

ULTIMELE ȘTIRI DIN BADMINTON

Argint balcanic la badminton

Echipa națională de badminton juniori U17 a României a cucerit medalia de argint la Balcaniada de la Novi Sad, din Serbia, după o finală dramatică împotriva selecționatei țării gazdă, Serbia. În componența tricolorilor s-au aflat și doi sportivi legitimați la Clubul...

citește mai mult
Medalii europene pentru secția de badminton

Medalii europene pentru secția de badminton

La Cupa Europeană de badminton pentru juniori, desfășurată la Novi Sad, în Serbia, sportivii de la secția de specialitate a Clubului Sportul Studențesc au cucerit trei medalii de aur: :MIHNEA CRACIUN -LOCUL 1 LA SIMPLU MASCULIN !!! CONSTANTIN LAURA -SERBAN ANAMARIA -...

citește mai mult