În această săptămână, Clubul Sportul Studențesc are pe agendă două evenimente extrem de importante.

Marți, 22 mai, cu începere de la ora 11.00, la Bazinul Dinamo din București, echipa de polo Corona Sportul Studențesc susține un meci ce poate fi decisiv pentru cucerirea medaliilor de bronz în Superliga Națională. Poloiștii noștri conduc cu 2-0 în finala mică, împotriva celor de la Dinamo, având nevoie de un succes pentru adjudecarea poziției de podium.

De asemenea, la finele săptămânii, pe Stadionul Național de Rugby ”Arcul de Triumf” din București, echipa de rugby Sportul Studențesc susține un meci decisiv pentru medaliile de aur în Divizia A, contra altei echipe de tradiție, RC Grivița. Alb-negri, în cazul în care vor câștiga, vor obține, implicit, promovarea în Divizia Națională de Seniori.

Motivele expuse mai sus reprezintă un prilej pentru conducerea Clubului Sportul Studențesc de a-i invita, la meciuri, pe toți antrenorii, sportivii, colaboratorii și simpatizanții culorilor alb-negre. ”Este foarte important să conștientizăm că succesele Clubului Sportul Studențesc sunt succesele noastre, ale tuturor, nu ale unei singure secții. Mi-aș dori să îi văd uniți, aplaudând performanțele colegilor, pe toți cei implicați, indiferent de formă, în viața Clubului Sportul Studențesc. Lansez invitația pentru toată lumea de a fi alături de poloiști și de rugbyști, în această săptămână specială pentru noi”, a declarat directorul Sportul Studențesc, Gabriela Mitroi-Banu.