Fetele noastre au cedat meciul cu Olimpia Bucureşti, scor 49-68, aceasta fiind şi singura înfrângere în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13. Jucătoarele pregătite de Gabriela Mitroi şi de Predrag Vasic au avut patru victorii din cinci meciuri la turneul final de la Gheorgheni

Partida cu Olimpia a început în nota de dominare a Clubului Sportul Studenţesc. Anisia Puşcaşu, din nou double double şi în acest joc, 20 de puncte şi 17 recuperări, a fost cea care a finalizat ori de câte ori a avut ocazia iar Ana Stoian şi Anda Şerban au secondat-o cu succes. Andra Bostan le-a ajutat în defensivă, acolo unde a recuperat mingi importante iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj, fetele noastre conducând cu 17-10, după zece minute. Cea de-a doua perioadă a fost una dominată clar de adversare, toate punctele echipei Olimpia, în acest interval, fiind realizate de Maria Stănescu, 47 de puncte şi zece recuperări în disputa cu Sportul. Parţialul de 9-28 a echivalat cu 38-26 pentru gruparea din Şoseaua Iancului la pauză.
După reluare, aceeaşi Maria Stănescu, cea mai bună jucătoare din ţară la categoria sa de vârstă, a marcat aproape din fiecare poziţie iar ecartul a continuat să crească. Din tabăra noastră, Anisia Puşcaşu, Vanessa Preda, Daniela Păuşescu şi Ana Stratulat au încercat să echilibreze diferenţa, însă aceasta a ajuns la 53-36 în minutul 30. Ultimul sfert nu a mai consemnat o posibilă schimbare de lider, astfel că Olimpia s-a impus cu 68-49 şi a câştigat turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 13. Clubul Sportul Studenţesc a cucerit medaliile de argint iar CSŞ Craiova a luat bronzul. Pe locul patru a terminat CSŞ 5 Bucureşti, bucureştencele fiind urmate în clasament de CSŞ Gheorgheni şi de Gloria Arad.

De notat şi performanţele remarcabile ale Anisiei Puşcaşu şi Vanessei Preda. Prima a fost aleasă între cele mai bune cinci jucătoare din cadrul turneului final al Campionatului Naţional feminin Under 13 iar cea de-a doua a fost votată cea mai de perspectivă sportivă.

Delegaţia noastră la turneul final de la Gheorgheni a fost compusă din: Daniela Păuşescu, Andra Bostan, Ana Stratulat, Vanessa Preda, Irene Dinu, Alexia Posoiu, Irina Gavriloaia, Rosemarie Pavel, Delia Vâlceanu, Anca Stoenescu, Irina Gavriloaia, Anisia Puşcaşu, Anda Şerban, Ana Stoian şi Alexia Bucur plus antrenorii Gabriela Mitroi-Banu şi Predrag Vasic.
Felicitări fetelor şi antrenorilor pentru medaliile de argint cucerite la Under 13!