In Divizia A la rugby, al treilea esalon valoric, a fost programata etapa a V-a, ultima a turului sezonului regulat, in cadrul careia a avut loc o singura partida in care Dinamo II Bucuresti a trecut pe propriul teren de Sportul Studentesc.

Pe stadionul Florea Dumitrache s-au intalnit Dinamo II Bucuresti si Sportul Studentesc, inaintea acestei etape studentii aflandu-se pe prima pozitie a clasamentului cu trei victorii, toate cu punct bonus ofensiv. De aceasta data alb-negrii au trebuit sa se recunoasca invinsi de o echipa a dinamovistilor superioara valoric.

Alin Enache a marcat doua eseuri, cate o reusita izbutind Claudiu Gaadt si Andi Radu, replica studentilor constand in incercarile avandu-I ca autori pe jucatorii Mihai Popovici, Constantin Stefanescu si Mihai Constanda, diferenta de scor, 28-19, aducand si punctul bonus in contul celor de la Dinamo II Bucuresti care astfel au trecut in fruntea clasamentului Diviziei A.

Partida dintre CS Manastur si RC Grivita nu s-a disputat, bucurestenii aflandu-se in imposibilitatea de a face deplasarea astfel ca echipa din Cluj-Napoca si-a trecut in cont o victorie cu 5-0.

Returul sezonului regulat va incepe pe 31 martie 2018, in fruntea Diviziei A aflandu-se Dinamo II Bucuresti si Sportul Studentesc, ambele cu cate 15 puncte acumulate.