In Divizia A, cel de-al treilea esalon valoric, s-au disputat partidele din prima etapa a editiei 2017-2018 in care Sportul Studentesc a trecut de CS Manastur, in timp ce Dinamo 2 Bucuresti s-a impus pe terenul celor de la CSM Sibiu.

Pe stadionul din Complexul Studentesc Tei, Sportul Studentesc a primit vizita echipei CS Manastur, clujenii reveniti in Divizia A dupa un sezon petrecut in Divizia Nationala de Seniori.  Prima repriza a fost dominata de studentii care s-au desprins la 22-0, pentru ca in partea secunda sa se consemneze doua reusite ale bucurestenilor si una in contul ardelenilor.

Sportul Studentesc a castigat disputa cu rezultatul de 32-7, cele sase eseuri ale victoriei fiind marcate de Alexandru Capusanu, Costin Anghel, Emilian Dracea, Constantin Stefanescu, Mihai Popovici si Aurelian Vasile, incercarea de onoare a vizitatorilor apartinand lui Bogdan Palii. Formatia noastra, pregatita de antrenorul Constantin Merca, a bifat, gratie acestui raport al eseurilor, bonusul ofensiv. 

CSM Sibiu si Dinamo 2 Bucuresti s-au intalnit pe stadionul Bebe Boboc, echipa secunda a buldogilor impunandu-se de o maniera categorica, 81-17. Nu mai putin de 13 eseuri au reusit dinamovistii, Albert Stiopei patru, Andi Radu si Daniel Juganaru cate un hat-trick, Razvan Barbalau, Laurentiu Vlad si George Iacob, sibienii replicand prin Adrian Dragos si Florin Pricop.

In urmatoarea etapa pe Parcul Copilului va avea loc un derby de traditie intre RC Grivita si Sportul Studentesc in timp ce pe terenul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, CS Manastur va primi vizita celor de la CSM Sibiu.