In această săptămână, Ioana Grecea va participa, alături de fosta noastră sportivă Maria Duțu, la Campionatele Internaționale de badminton ale Israelului, care au loc la Tel Aviv.

Echipa de polo pe apă Corona Sportul Studențesc evoluează în deplasare, la Dinamo, în ultima etapă a returului Superligii Naționale. Meciurile au loc la Bazinul ”Tolea Grințescu”, pe 25 respectiv 26 martie, ambele cu începere de la ora 11.00.

De asemenea, echipa feminină de minibaschet (U12) a Clubului Sportul Studențesc va susține un turneu amical la Dej, în compania unro adversare mai mari ca vârstă, U13. Echipa feminină U16 a Clubului Sportul Studențesc joacă sâmbătă, 25 martie, de la ora 13.30, în sala de sport a Școlii Generale nr. 103 din București, cu CSS Bega Timișoara, în turneul semifinal al Campionatului Național.

Câțiva sportivi legitimați la Clubul Sportul Studențesc au fost selecționați pentru lotul național al României, care participă, în acest week-end, la Balcaniada de karate de la Cacak (Serbia).

Mult succes tuturor!rug