Sportivii legitimați la secția de badminton a Clubului Sportul Studențesc au participat, sub coordonarea antrenoarei Daniela Timofte, la Campionatele Naționale pentru seniori, care s-au desfășurat în acest week-end, la Timișoara.

Florentina Constantinescu a fost principala performeră a echipei noastre, cu două titluri naționale, la dublu feminin și dublu mixt. În semifinalele probei de simplu feminin, studentele Irina Popescu și Luiza Milu au fost eliminate în semifinale, cucerind, implicit, medaliile de bronz.

Irina Popescu și Carmen Blănaru au adus bronzul la dublu feminin, aceeași performanță notându-se și în dreptul tandemului Irina Popescu -Mihai Grosu, la dublu mixt. George Constantinescu și Mihai Grosu au cucerit medalia de bronz la dublu masculin.

Secția de badminton a raportat, de la Campionatele Naționale, un număr de 7 medalii obținute, din care două de aur și cinci de bronz.

Din nefericire, Irina Popescu s-a accidentat grav, suferind o ruptură la tendonul ahilian, după ce abia se refăcuse. badm