Loturile feminine de baschet au programate meciuri atât în Campionatul Naţional cât şi în cel municipal, în perioada 5-6 noiembrie. La acest sfârşit de săptămână nu vor evolua echipele de la categoriile sub zece ani şi cea de la junioare trei. Prima are etapă liberă iar cea de-a doua a profitat de faptul că advesarele de la Admar nu au avut cum să joace sâmbătă sau duminică.

Cea mai importantă partidă a acestui sfârşit de săptămână este cea de la Constanţa, din cadrul categoriei sub 14 ani, acolo unde se vor întâlni CSŞ 1 Constanţa şi Sportul Studenţesc. Disputa contează pentru etapa a patra a Campionatului Naţional feminin, grupa a doua de calificare, fetele noastre putând deja să acceadă în turneul semifinal, în cazul unei victorii pe Litoral. Ambele formaţii au acelaşi obiectiv şi gazdele au şi avantajul terenului propriu, astfel că sportivele pregătite de Valentin Bâlă nu vor avea parte de un joc uşor la malul mării. Daria Spătaru nu este refăcută complet iar prezenţa ei este incertă iar Irina Gavriloaia nu va face deplasarea ceea ce face ca întâlnirea de la Constanţa să fie una deosebit de dificilă pentru noi.

Un  alt meci foarte greu va fi şi la Târgovişte, acolo unde componentele echipei Sportul Studenţesc se vor confrunta, duminică, cu CSŞ CSM din localitate într-un joc foarte greu pentru oaspete. Disputa face parte din etapa a cincea a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a doua de calificare, fetele noastre având, până acum, doar o victorie din trei partide. În cazul unui succes în Cetatea Chindiei, bucureştencele reintră în lupta pentru un loc la turneul semifinal, acolo unde vor ajunge cele mai bune 16 formaţii din România, la categoria de vârstă rezervată jucătoarelor născute în anii 2001-2002 şi chiar mai mici.

Singurul meci de pe teren propriu va fi cel dintre Sportul Studenţesc şi Dan Dacian, întâlnire care va avea loc duminică, de la ora 11.00, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Gimnaziale 103. Fetele noastre pornesc ca favorite într-o dispută care contează pentru etapa a treia a Campionatului Municipal de minibaschet feminin.

credit foto: Alina Cojocaru 14963586_1327371570630976_1595982996_o