Cele 16 puncte marcate de Daria Spătaru plus alte zece înscrise de Maria Militaru au făcut diferenţa, duminică, în meciul dintre echipele Raptors şi Sportul Studenţesc din cadrul etapei a treia a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a doua de calificare. Fetele noastre s-au impus, în deplasare, scor 54-41, după un joc echilibrat în unele momente şi au reintrat în lupta pentru calificarea la turneul semifinal.

Alessandra Bumbac a marcat şapte puncte pentru învingătoare, Ana Bumbac a plusat cu şase puncte, Andreea Ţurcanu a finalizat două acţiuni ofensive, Bianca Filip şi Ioana Ştefănescu au adăugat câte un coş din acţiune fiecare. Rebecca Mitrică a contribuit cu cinci puncte pentru echipa Sportul Studenţesc iar Anreea Creangă a avut două puncte. Au mai evoluat Maria Marinescu, Antonia Cioacă şi Maria Cuţaru.

Fetele pregătite de Predrag Vasic au început bine meciul cu Raptors şi au condus cu 14-6, după zece minute, însă gazdele au recuperat un punct până la pauza mare, atunci când echipa Sportul Studenţesc a condus cu 24-17. Cu zece minute înainte de sirenă, gazdele au sperat că pot întoarce rezultatul, având de recuperat doar cinci puncte, scor 26-31, însă fetele noastre şi-au impus ritmul în utima perioadă iar Andreea Ţurcanu a marcat în ultima secundă pentru 54-41. Etapa viitoare, pe 6 noiembrie, Sportul Studenţesc se va deplasa la Târgovişte.

Credit foto: Alina Cojocaru14813226_1313737428661057_519183883_o