Ieri, 8 octombrie, in Divizia A a avut loc un meci extrem de frumos, intre doua echipe incarcate de istorie. RC Grivita si Sportul Studentesc s-au duelat la Stadionul Parcul Copilului, pe un teren desfundat. Cele doua formatii, multiple campioane ale Romaniei, au oferit un spectacol savuros, cu placaje zdravene si o determinare rar intalnita, noteaza site-ul de specialitate, www.rugby.ro.

​Desigur ca ploaia si terenul au afectat calitatea tehnica a meciului, insa inima cu care s-a jucat a facut toti banii, metaforic vorbind.

​Si rezultatul meciului, 3-0 pentru griviteni, a amintit de marile derby-uri de odinioara. Singurele puncte au fost marcate in minutul 6, de Alexandru Ungureanu, din lovitura de pedeapsa. Rugby-ul prestat de cele doua echipe, in conditii de care nu mai trebuie sa amintim, demonstreaza ca spiritul sportului cu balonul oval poate depasi orice bariere.

In celalalt meci al etapei, Dinamo U20 s-a impus cu 24-0 in fata celor de la CSM Sibiu. Pepiniera dinamovista a dat dovada de seriozitate, iar apararea echipei a fost inexpugnabila, victoria la zero nefiind doar o intamplare norocoasa.

​Rugby-ul, gratie Divizie A, are o frumusete aparte, desi esalonul pare unul uitat de oficiali si de crema rugby-ului romanesc, aminteste sursa citata.

Sportul Studentesc a acumulat in acest meci bonusul defensiv. Echipa noastra are doua puncte in clasament, dupa bonusul ofensiv de la Timisoara, ocupând locul al treilea, in conditiile in care Dinamo U20 concureaza in afara ierarhiei, fara drept de calificare in play-off. parc