14571894_1298955716805895_847347800_o

După o partidă în care echilibrul a fost prezent mai mult de trei sferturi din timp, echipa Sportul Studenţesc a cedat, la doar două posesii, sâmbătă seara, în deplasare, scor 86-91, disputa cu formaţia Admar Costineşti – Bucureşti, joc ce a contat pentru etapa a doua a Campionatului Naţional feminin Under 14, grupa a doua de calificare.

Fetele noastre au intrat destul de slab în meci şi au avut de recuperat un ecart de 12 puncte, după primele zece minute, atunci când amfitrioanele au condus cu 27-15. Până la pauza mare însă, componentele echipei Sportul Studenţesc au relansat disputa şi s-au apropiat la un singur punct: 43-44. În cea de-a doua jumătate a meciului, gazdele nu au mai făcut faţă ritmului impus de adversare, lucru ce a permis sportivelor pregătite de Valentin Bâlă să conducă după 30 de minute cu scorul de 73-70.

Finalul meciului a fost unul de infarct. Echipa Sportul Studenţesc a condus cu 84-82, cu patru minute înainte de sirenă, Admar a egalat şi a preluat conducerea însă fetele noastre au revenit şi au părut că pot închide tabela. Nu a fost însă aşa deoarece adversarele au finalizat atunci când a trebuit şi s-au impus cu 91-86, la doar două posesii. De la noi, Daria Spătaru a încheiat cu 31 de puncte marcate, Anisia Puşcaşu a plusat cu 15 puncte, Ingrid Paraschiv a adăugat 12 iar Andreea Ţurcanu a terminat jocul cu 11 puncte şi tot atâtea recuperări. Maria Cuţaru a înscris şapte puncte, Bianca Filip a mai adus încă cinci puncte, Alexandra Vlad a finalizat un coş din acţiune iar Miruna Stănescu a transformat o aruncare liberă.

După două etape disputate, echipa Sportul Studenţesc nu a câştigat niciun meci din grupa a doua de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 14, fiind pe poziţia a patra în serie, după ACS Champions, Admar Costineşti – Bucureşti şi după CSŞ 1 Constanţa. Etapa următoare, fetele noastre se vor deplasa la Mangalia, unde vor întâlni pe MC Ball din localitate. Partida va avea loc pe 15 octombrie.

credit foto: bogdanpara.com