14467056_1291063420928458_540884994_o

La capătul unui meci foarte echilibrat, în care am consemnat de 11 ori egalitatea şi şase schimbări de lider pe tabelă, echipa Sportul Studenţesc a cedat, la mare luptă, sâmbătă, pe teren propriu, scor 50-56, partida cu formaţia ACS Champions, joc ce a contat pentru prima etapă a Campionatului Naţional feminin Under 14, grupa a doua de calificare.

Fetele noastre au început mai bine şi au reuşit să-şi impună ritmul în prima jumătate, intrând la vestiare în avantaj, scor 29-25, după un coş superb înscris de Anisia Puşcaşu (foto), de la mare distanţă, în chiar ultima secundă. După reluare, adversarele au încercat să revină în meci însă Daria Spătaru, Andreea Ţurcanu şi Ingrid Paraschiv au făcut ca ecartul să rămână doar de o posesie, după 30 de minute, scor 44-42. În ultimele minute, amfitrioanele au ratat destul de mult şi au cedat cu scorul de 50-56 întâlnirea cu ACS Champions. În celălalt meci din seria noastră, MC Bball Mangalia a pierdut, acasă, scor 34-47 cu CSŞ 1 Constanţa, în timp ce gruparea Admar Bucureşti – Costineşti a avut etapă liberă.

Daria Spătaru a contribuit cu 23 de puncte pentru Sportul Stundenţesc, Anisia Puşcaşu şi Bianca Filip au combinat pentru 14 puncte împărţite în mod egal, Ioana Ştefănescu a încheiat cu cinci puncte, Ingrid Paraschiv a avut trei puncte, Alexandra Vlad şi Miruna Stănescu au finalizat câte un coş din acţiune de fiecare iar Andreea Ţurcanu a terminat cu un punct dar şi cu 16 mingi câştigate pe recuperare. De la adversare s-au remarcat Alexia Vlad-Neagu (17 puncte) şi Cătălina Ion, ultima cu 13 puncte.

Sâmbăta viitoare, pe 8 octombrie, echipa Sportul Studenţesc va evolua în deplasare, contra formaţiei Admar Bucureşti – Costineşti. Într-un alt joc din aceeaşi rundă, ACS Champions va primi replica celor de la MC Bball Mangalia iar CSŞ 1 Constanţa va avea zi liberă.