14315897_1271248852909915_28630292_o

Federaţia Română de Baschet a anunţat, joi seară, componenţa grupelor pentru campionatele naţionale de juniori, sezonul competiţional 2016-2017. Potrivit site-ului oficial al forului de specialitate din ţara noastră, primele meciuri sunt programate pe data de 1 octombrie, atunci când vor debuta echipele de la categoria sub 14 ani. O săptămână mai târziu vor intra în competiţie şi loturile de la Under 16. La ambele întreceri, Clubul Sportul Studenţesc are înscrisă câte o echipă.

În cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, fetele pregătite de Valentin Bâlă au fost repartizate în grupa a doua. Echipa Sportul Studenţesc le va avea ca adversare pe Admar Costineşti – Bucureşti, pe ACS Champions Bucureşti, pe CSŞ 1 Constanţa şi pe MC Ball Mangalia într-o serie foarte disputată, în care Admar şi Champions pornesc cu prima şansă. Jucătoarele noastre vor avea parte de meciuri foarte grele încă din prima fază a competiţiei rezervată sportivelor născute în anii 2003 şi 2004. Prima etapă va fi pe teren propriu, pe 1 octombrie, atunci când Sportul Studenţesc va primi vizita celor de la ACS Champions.

Sportivele antrenate de Predrag Vasic vor avea formaţii dificile de înfruntat în prima fază a Campionatului Naţional feminin Under 16, acolo unde echipa Sportul Studenţesc le va avea ca adversare, în grupa a doua, pe Olimpia şi pe Raptors, ambele din Bucureşti, pe CSŞ Alexandria şi pe CSŞ – CSM Târgovişte. Jucătoarelor noastre nu le va fi uşor într-o serie în care Târgovişte, Olimpia şi Alexandria au şanse de a ajunge la turneul final iar gruparea din judeţul Dâmboviţa este campioana naţională en titre la întrecerea junioarelor doi. În prima rundă, Sportul Studenţesc va evolua acasă, pe 9 septembrie, în faţa formaţiei Olimpia.

Urăm mult succes fetelor de la Sportul Studenţesc în noul sezon competiţional!
Credit foto: bogdanpara.com