Sâmbătă, 27 august, pe Stadionul din Complexul Studențesc Tei, echipa de rugby Sportul Studențesc a câștigat cu scorul de 22-17 partida contra colegei din Divizia A, Grivița Roșie, desfășurată sub egida Trofeul ”Sportul Studențesc – un secol de performanță”.

Meciul a fost unul viu disputat, cu toate că nu rezultatul final a contat. Spre bucuria noastră, la partidă au asistat peste 300 de spectatori, foști jucători, antrenori, arbitri care au avut tangență în carieră cu Sportul Studențesc sau pur și simplu și-au dorit să ne fie alături la marea sărbătoare.

Federația Română de Rugby, reprezentată de Nicolae Șișiu, a oferit clubului nostru o plachetă omagială. La rândul lor, jucătorii participanți au fost recompensați cu medalii și trofee.

Conform studiilor istorice, secția de rugby de la Sportul Studențesc a început activitatea sportivă în 1913, prin participarea la campionatele naționale de rugby și atletism, fiind apoi, în 1916, la înființarea juridică a entității, una dintre aripile de forță ale clubului studenților bucureșteni. DSC_4964_1 copy