Lotul feminin de minibaschet al echipei Sportul Studenţesc Dan Dacian a cucerit, duminică, medalia de bronz în cadrul Campionatului Municipal. Fetele pregătite de Gabriela Mitroi-Banu şi de Predrag Vasic au câştigat, scor 20-18, în deplasare, finala mică a acestei competiţii, trecând la mare luptă de formaţia CSŞ 5 Bucureşti.

Fetele care au contribuit la această frumoasă performanţă au fost Irene Dinu, Anne-Marie Balaszi, Gabriela Goran, Ioana Ştefănescu, Anisia Puşcaşu, Ana Stratulat, Antonia Ştefănescu, Tania Vîju, Irina Gravriloaia, Anda Şerban, Theodora Andreescu, Aurora Mihăilă şi Vanessa Preda. Finala mică a Campionatului Municipal de minibaschet feminin, dintre CSŞ 5 şi Sportul Studenţesc Dan Dacian a fost una din infarct. Cele două echipe au condus, pe rând, însă nu s-au putut distanţa decisiv. În ultimele 35 de secunde, gazdele au avut posesia şi posibilitatea de a închide meciul. Fetele noastre s-au apărat excelent iar cu 11 secunde înainte de sirenă Anisia Puşcaşu a realizat o intercepţie, a pasat către Antonia Ştefănescu, aceasta a trimis o pasă spre Irina Gravriloaia iar ultima a pasat excelent către Ioana Ştefănescu, sportivă care a închis jocul.

Pentru Liga Naţională de la Mangalia, echipa Sportul Studenţesc Dan Dacian are înscrise două echipe în competiţie. Întrecerea se va desfăşura în prima săptămână a lunii iulie şi va reuni la start 50 de grupări din întreaga ţară, formaţia pregătită de Gabriela Mitroi-Banu şi de Predrag Vasic ţintind un loc în top.

sursa: baschetdandacian.robronzdacian