În acest week-end, Sportul Studențesc este implicată în mai multe competiții de nivel național.

Echipa de polo pe apă susține meciurile 3 și 4 din cadrul finalei mici a Superligii, la Brașov, la Bazinul Olimpic, împotriva celor de la Dinamo. Scorul general este 1-1. Sâmbătă, 21 mai, jocul va începe la ora 17.30, iar duminică, 22 mai, jocul este programat la ora 11.00.

La Bacău, secția de badminton seniori susține campionatul național pe echipe, competiție la care Sportul Studențesc este printre principalele favorite.

Secția de modelism are o activitate intensă,  efectivul fiind împărțit la trei competiții. La Sânpetru, în județul Brașov, vor avea loc Campionatele Naționale de aeromodele zbor captiv. Echipa Sportul Studențesc este compusă din Radu Zaharia, Georges Craioveanu, în vârstă de 81 de ani, Alin Istrate și  Szabo Miklos. La Lipănești, în județul Prahova, se desfășoară Campionatele Naționale de aeromodele zbor liber, la care, din partea noastră, va concura Ionuț Sava. La Galați se vor desfășura Campionatele Naționale de navomodele veliere, la care culorile alb-negre vor fi apărate de către Thomas Gantschnig, un austriac căsătorit și stabilit în România.

Mult succes tuturor!