Echipele și sportivii Clubului Sportul Studențesc vor avea o activitate intensă în acest week-end.

La baza de specialitate a Clubului Sporturilor Tehnico-Aplicative din București, sâmbătă și duminică va avea loc Trofeul ”Sportul Studențesc – un secol de performanță” la automodele captive. Se va concura la două grupe, tracțiune elice și tracțiune roată, după care, în aceeași locație, va avea loc și Campionatul Național organizat de către Federația Română de Modelism.

Secția noastră de modelism va fi reprezentată și la Etapa a doua a Campionatului Național de zbor radiocomandat, clasa F5J, care va avea loc la Prejmer, în județul Brașov.

Echipa de polo pe apă Sportul Studențesc Corona va disputa două meciuri în finala mică a Superligii, cu Dinamo, sâmbătă și duminică, în deplasare. Partidele de la Bazinul Dinamo vor începe la ora 11.00.

Secția de yachting va trimite sportivi la Trofeul Tomis, care va avea loc la Eforie Nord, în județul Constanța, la plaja Marina.

Secția de karate va efectua deplasarea cu 11 sportivi la Campionatele Naționale de Karate Shotokan Shobu Ippon ESKU, care vor avea loc la Satu Mare.

Mult succes tuturor!