Echipa de polo Sportul Studențesc Corona Brașov a suferit a doua înfrângere în semifinalele Superligii Naționale. Poloiștii noștri au pierdut în Ghencea, contra Stelei, cu scorul de 12-6 (3-4, 2-0, 5-0, 2-2). Portarul nostru, Răzvan Moraru, a prins o formă foarte bună, având câteva parade frumoase, dovadă și numărul mare de cornere acordat steliștilor, șase.

După un prim sfert câștigat de caschetele alb-negre, jocul s-a rupt în sferturile 2 și 3 când noi nu am reușit să marcăm. Delas a ratat o lovitură de la 5 metri, iar în alte două ocazii mingea a lovit bara transversală.

Golurile noastre au fost înscrise de Zdravko Delas 3, Martin Kolarik 2 și Robert Gergelyfi. Ar mai fi de semnalat că apărătorii noștri cei mai buni, Nicolae Oanță și Cătălin Stan au acumulat câte două eliminări temporare în pauza mare, așa că din cauza acestei presiuni a trebuit să ne poziționăm alți fundași.

Raportul sprinturilor a fost 2-1 pentru Steaua, al patrulea angajament fiind indecis. Ambele bănci tehnice au primit cartonașe galbene din cauza protestelor exprimate.

Conducerea secției de polo Sportul Studențesc Corona Brașov a solicitat delegarea de arbitri străini la finala mică, același demers fiind efectuat și de CSM Digi Oradea, pentru finala mare. 

Steaua conduce cu 2-0 la general, iar meciurile 3 și 4 sunt programate în datele de 4 și 5 mai, la Bazinul Olimpic din Brașov.