După cum se știe, Sportul Studențesc Corona Brașov a disputat pe parcursul săptămânii două partide în deplasare, cu Dinamo. Pe prima am pierdut-o cu 7-5, pe a doua am câștigat-o cu 11-10,deși, după cum indică evoluția scorului, am fi putut să o facem mai clar.

Numai că aici a intervenit ceea ce unii necunoscători ai polo-ului nu pot vedea, tactica de alegere a adversarei. Jocul rezultatelor ne-a permis acest lucru, iar victoria noastră a rămas la un gol distanță tocmai pentru că intenționat am dorit să ”alunecăm” pe locul patru.

Antrenorii noștri au considerat că este mai bine să jucăm contra Stelei pentru a  evita o deplasare lungă la Oradea și pentru că, în opinia noastră, militarii înregistrează fluctuații mai mari de formă în raport cu CSM Digi Oradea, campioana en-titre și câștigătoarea Cupei României în acest sezon.

Deci, ca să închidem gura tuturor celor care se cred atoateștiutori, pentru noi nu era un obiectiv în sine ocuparea locului 3 în sezonul regulat, ci obținerea unei medalii la campionatul național. Iar referitor la o ipotetică finală mică împotriva celor de la Dinamo, planurile noastre sunt mai mari, deoarece vom ataca semifinala cu cea mai bună formă și cu cel mai bun moral.  

O ultimă discuție și despre semifinala cu Steaua, care, conform programării trebuie să înceapă cu meciurile din Ghencea, în 28 și 29 aprilie, sperăm ca Federația Română de Polo să respecte planificarea și să nu cedeze la presiunile de amânare. Faptul că steliștii au patru restanțe, deoarece și-au amânat meciurile, este problema lor.  Noi dorim să jucăm la datele stabilite.

În anul în care serbăm centenarul, secția de polo ar fi onorată să aducă în palmaresul Clubului Sportul Studențesc o medalie la campionatul național. 12695991_10207389676612890_1605315554_n

Mulțumim tuturor care ne susțin și care au înțeles aceste mesaje.