În acest week-end, sportivii legitimați la Clubul Sportul Studențesc vor evolua în mai multe competiții de nivel național.

Echipa de polo Sportul Studențesc Corona Brașov va evolua într-o dublă decisivă pentru locul 3 în Superligă, în deplasare cu Dinamo București, în datele de 21 și 22 aprilie, ambele meciuri cu începere de la ora 17.00.

Sportivii secției de modelism vor merge la Campionatele Naționale de aeromodele, zbor liber, unde vor participa la faza a II-a a competițiilor pe clasele F1G și F1H. Concursurile vor avea loc în 23 și 24 aprilie, la Găești, în județul Dâmbovița. Echipa noastră care va face deplasarea va avea în componență doar doi sportivi, pe Sebastian Zaharia și pe Ionuț Sava, deoarece Daniel Balaban s-a accidentat și este indisponibil.

Secția de badminton ne va reprezenta la Campionatul Național pe echipe de tineret sub 23 de ani, care va avea loc la Galați, în perioada 21-22 aprilie. Apoi, după finalizarea concursului respectiv, se va continua tot la malul Dunării, cu Cupa României pentru tineret sub 23 de ani, probe individuale.

Tuturor le urăm mult succes!

Și pentru că toate acestea trebuiau săpoarte un nume, li s-a spus simplu, Sportul Studențesc!Evenimente Sportive