Activitatea secțiilor de performanță de la Clubul Sportul Studențesc este una foarte bogată și variată în acest week-end.

La sporturile de echipă susținem polo-ul și baschetul, la cele tehnico-aplicative avem modelism, iar la ramura sporturilor nautice vom avea emoții pentru yachting.

Echipele de junioare la baschet vor susține turnee în campionatele naționale în care sunt implicate. Junioarele U16 se deplasează la Alba Iulia, în timp ce fetele U13 organizează un turneu pe teren propriu, la București, la sala de sport a Școlii Generale nr. 103. Ambele echipe participă în competiții sub titulatura de Sportul Studențesc Dan Dacian.

Poloiștii vor susține o dublă contra celor de la Poli Cluj, partidele urmând să se dispute la Bazinul Olimpic din Brașov, sâmbătă de la ora 19.00, respectiv duminică, de la ora 10.00.

Secția de modelism a Clubului Sportul Studențesc va participa la Cupa României de aeromodele radiocomandate FSJ, care va avea loc la Sânpetru, în județul Brașov, în perioada 15-17 aprilie.

Secția de yachting a Clubului Sportul Studențesc va participa la Cupa de Primăvară, care se desfășoară la Năvodari, în județul Constanța, pe Lacul Siutghiol. 

Mult succes tuturor!

Pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus simplu: Sportul Studențesc!Evenimente Sportive