Echipa națională de polo pe apă a României și-a apărat șansele de a ajunge la Jocurile Olimpice cu multă dârzenie. Băieții noștri au pierdut la mare luptă cu Italia, cu scorul de 8-7,primind golul decisiv cu numai 7 secunde înainte de final. Unul dintre cei mai tenace apărători în acest joc a fost Nicolae Oanță, jucător care evoluează pentru Sportul Studențesc. De asemenea, în poartă, fostul nostru goal-keeper, Marius Țic, a făcut minuni.Din nefericire, dincolo de evoluția surprinzător de bună, rămânem cu amărăciunea ratării acestei calificări.

Echipa națională de hochei pe gheață U18 a României a obținut un nou succes, al treilea, la Campionatul Mondial rezervat acestei categorii de vârstă, grupa valorică IIA, care are loc la Brașov.  România, cu studentul Claudiu Radu în teren, s-a impus cu 4-0 în fața Croației. Tinerii tricolori sunt siguri, în aceste circumstanțe, de o prezență pe podium, la competiția de sub Tâmpa.

Așa cum deja am anunțat, jucătorul de badminton Collins Filimon, de la Sportul Studențesc, a cucerit medalia de bronz la puternicul turneu internațional de juniori, Li Ning, din Israel. martisor