Echipa națională masculină de polo a României a remizat ieri cu Rusia 8-8 (1-3, 3-1, 3-3, 1-1), în ultimul meci din grupele turneului preolimpic de la Trieste, din Italia.

Golurile noastre au fost reușite de Goanță 3, Negrean 2, Oanță, legitimat la Sportul Studențesc Corona, Mihnea Gheorghe și Teohari, câte unul. Nicolae Oanță se află la al doilea gol pentru tricolori, în acest turneu.

Grație remizei obținute in extremis, România s-a clasat pe locul 4 al seriei și s-a calificat în sferturile de finală, unde va da peste naționala țării gazdă, Italia. Azi are loc meciul decisiv pentru calificarea la Rio, cu începere de la ora 20.30.

Echipa națională de hochei pe gheață U18 a României a fost învinsă cu scorul de 10-3 (2-1, 5-0,3-2) de către selecționata similară a Poloniei, la Campionatul Mondial rezervat acestei categorii de vârstă, grupa valorică IIA, care se dispută la Brașov, la Patinoarul Olimpic.
 
Băieții noștri au făcut față onorabil doar în prima repriză, după care, în perioada de mijloc, polonezii s-au dezlănțuit. Practic, după ce noi am egalat, oaspeții au reușit să marcheze nouă goluri consecutive. În linia a patra tricoloră a evoluat jucătorul legitimat la Sportul Studențesc, Claudiu Radu.
 
În alte meciuri disputate ieri, s-au înregistrat următoarele rezultate:
 
Marea Britanie – Olanda 5-2
Lituania – Croația 6-3
 
Clasamentul arată astfel:
 
1. Polonia 9 puncte
2.Marea Britanie 6
3. România 6
4. Lituania 6
5.Croația 0
6. Olanda 0 rofra