Echipa națională de juniori U18 a României a reușit o a doua victorie categorică la Campionatul Mondial rezervat acestei categorii de vârstă, grupa valorică IIA, care are loc în aceste zile, la Patinoarul Olimpic din Brașov.
 
România a trecut de Lituania cu scorul de 6-1 (2-0, 2-0, 2-1), acumulând, după două runde, un total excelent de 6 puncte. Formația noastră este în fruntea clasamentului, la egalitate cu Polonia, care are însă golaveraj superior. În formația României s-a regăsit, în linia a patra, și studentul Claudiu Radu.
 
În celelalte meciuri ale etapei, s-au înregistrat următoarele rezultate:
 
Croația – Marea Britanie 1-7
Olanda – Polonia 1-10
 
Azi e zi de pauză la Brașov, însă mâine, tinerii tricolori joacă împotriva Poloniei, de la ora 20.30, într-un meci care poate decide ordinea pe podium.
 
Echipa națională masculină de polo a României a suferit astăzi a doua înfrângere în cadrul turneului preolimpic de la Trieste, din Italia. Tricolorii au fost învinși cu scorul de 12-8 (4-2, 2-3, 4-1, 2-2) de către multipla campioană olimpică, Ungaria.  În componența tricoloră s-a aflat și studentul Nicolae Oanță, folosit mai mult în faza defensivă.
 
România a rămas cu două puncte din trei runde, după victoria cu Slovacia,13-11 și înfrângerea cu Franța, 11-12.
 
Azi jucăm contra Canadei, de la ora 17.30, un meci decisiv pentru accederea în sferturile de finală ale turneului preolimpic.SS Hochei 01