Se cunosc finaliștii la Trofeul ”Sportul Studențesc – un secol de performanță”
 
Astăzi au avut loc meciurile contând pentru Trofeul ”Sportul Studențesc – un secol de performanță” la badminton, în Sala UTCB din București.
 
Deja se cunosc finaliștii care vor evolua mâine, cu începere de la ora 10.00, în gala de închidere. La simplu masculin, favoritul principal, Robert Ciubotaru se va duela cu coechipierul său de la Știința Bacău, Daniel Cojocaru. Medalii de bronz au obținut Collins Filimon, de la Sportul Studențesc, alături de Matei Droancă, de la CS Știința Bacău.
 
La simplu feminin finala este sută la sută a Sportului Studențesc. Mădălina Ilie a întrecut-o în semifinală pe băcăuanca  Adelina Marin, principala favorită, cu 21-15, 21-28, iar în finală va lupta pentru supremație cu coechipiera Ioana Grecea, cea care a întrecut-o pe a doua cotată la titlu, Magda Lozniceriu, de la Știința Bacău, cu scorul de 21-14, 21-10.
 
La dublu masculin, în finală sunt favoriții Robert Ciubotaru și Daniel Cojocaru, care se vor duela cu Mihai Grosu (Sportul Studențesc) și Mircea Vasiu (CSUV Timișoara). Medaliile de bronz la această probă au fost cucerite de  Florentin Gîscă (Sportul Studențesc)-Plamen Stamatov (Bulgaria), respectiv Matei Droancă (Știința Bacău)-Radu Rusu (CSU Galați).
 
În proba de dublu feminin, calificate în ultimul act sunt Carmen Blănaru și Irina Popescu, ambele de la Sportul Studențesc, principalele favorite, contra perechii alcătuite din Florentina Constantinescu (Sportul Studențesc)-Alexandra Milon (Știința Bacău). Eliminatele din semifinale, care deja au cucerit medaliile de bronz, sunt tandemurile Magda Lozniceru/-Adelina Marin, ambele de la Știința Bacău, respectiv Ioana Grecea-Mădălina Ilie, de la Sportul Studențesc.
 
Pe tabloul de dublu mixt, medalia de aur va fi disputată de Robert Ciubotaru-Florentina Constantinescu și Daniel Cojocaru-Alexandra Milon. Pe treapta a treia a podiumului de premiere se află Radu Rusu-Cătălina Simionescu, de la CSU Galați, dar și de Mircea Vasiu-Ecaterina Avrămuț, de la CSUV Timișoara.
 
Finalele vor începe la ora 10.00. La competiție au participat, în total, 37 de sportivi din România și Bulgaria. Vă așteptăm să îi susțineți pe sportivii noștri. MHC_6727