Ieri, 20 martie, la Sala Apollo din București s-au desfășurat ultimele reuniuni ale Cupei ”Sportul Studențesc – un secol de performanță” la dans sportiv, prima competiție centenară organizată de clubul nostru, în anul 2016.

Evenimentul a fost marcat de prezența unor numeroase perechi care au prestat un spectacol de calitate, în condiții de anduranță. Mulțumirea noastră este că luminile, culoarea, grația și toate celelalte elemente ambientale au creat o feerie în adevăratul sens al cuvântului, dincolo de latura competitivă a întrunirii.

Pe lângă cele patru medalii cucerite de sportivii noștri în prima zi, la palmares s-a mai adăugat un bronz obținut de Dragoș Comșa, în pereche mixtă cu Mihaela Olteanu, care este legitimată la un alt club bucureștean. Cei doi au fost pe podium la Openul rezervat categoriei de vârstă de 14-15 ani, secțiunea Standard.

Astăzi, în jurul orei 15.00, coordonatorul secției de dans sportiv de la Sportul Studențesc, Costin Mihaiu, va fi în direct la www.radiosport1.ro, pentru o concluzie a acestei competiții.

Al doilea eveniment din seria centenară va avea loc sub egida Cupa ”Sportul Studențesc – un secol de performanță”, în perioada 1-3 aprilie, la Sala UTCB din București, unde se vor reuni practicanții de badminton. coman