Dincolo de spectacolul de sunet, lumini și culoare, Cupa ”Sportul Studențesc – un secol de performanță” la dans sportiv, înseamnă și o posibilitate în plus de afirmare a Clubului Sportul Studențesc, prin intermediul sportivilor legitimați la secția de specialitate.

Astfel, ieri, pe parchetul Sălii Apollo din București, în paralel cu competiția centenară, s-au desfășurat Campionatele Naționale de tineret U21 și Campionatele Naționale studențești. La secțiunea latino, perechile noastre înscrise pe listele de start au fost printre protagoniștii de frunte.

Astfel, Victor Gabor și Cătălina Albu au cucerit medaliile de aur la ambele competiții, devenind campioni naționali de tineret, dar și campioni naționali universitari. Ei au fost însoțiți pe podiumul de premiere de către colegii lor, Constantin Ciobanu și Alina Boroș, medaliați cu bronz la tineret U21 și cu argint la competiția universitară.

Bilanțul, după prima zi de competiție, este unul excelent pentru Sportul Studențesc, dansatorii punctând cu patru medalii în cele două concursuri, două de aur, una de argint și una de bronz.

Să nu uităm și că săptămâna trecută, dansul sportiv a adus prima medalie oficială Clubului Sportul Studențesc, la un campionat național de seniori, în 2016, argintul cucerit de perechea compusă din Evgheni Mushtukov și Carmen Sărdărescu.

Astăzi, invitația este din nou deschisă publicului larg la Cupa ”Sportul Studențesc – un secol de performanță”. Vă așteptăm la Sala Apollo din București, cu începere de la ora 9.00.

Gala finală va începe în jurul orei 18.30. cupe