Sâmbătă și duminică, în datele de 19-20 martie, la Sala Apollo din București, va avea loc prima competiție dedicată centenarului Clubului Sportul Studențesc. Dansul sportiv este cel care deschide seria, la Cupa ”Sportul Studențesc – un secol de performanță”, fiind înscrise 85 de perechi.

Competiția este organizată în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv. În afara competiției organizate special de Clubul Sportul Studențesc, vor mai fi, în paralele, campionatele naționale de tineret U21 și campionatele naționale studențești.

Cei care doresc să admire grația și costumele perechilor care se vor întrece pe ringul de dans, sunt informați că, în ambele zile, spectacolul sportiv și artistic va începe la ora 9.00. Cu aproximație, sesiunile se or încheia în jurul orei 22.00.

Clubul Sportul Studențesc organizează câte o competiție jubiliară la fiecare secție activă, dansul sportiv fiind cel care va da tonul. A doua competiție jubiliară va fi dedicată badmintonului și va avea loc în perioada 1-3 aprilie.

trofeuspstud