Clubul Sportul Studențesc vestește într-un mod aparte venirea primăverii. martisorFanii au venit azi la sediul nostru pentru a ne înmâna câteva mărțișoare confecționate speciale cu emblema tradițională a clubului. Culorile utilizate sunt la fel, cele cunoscute, alb și negru.

Gestul simbolic vine în întâmpinarea marii sărbători din 2016, când Sportul Studențesc împlinește frumoasa vârstă de un secol, timp în care clubul a funcționat neîntrerupt, la parametri de performanță sportivă și socială.

Mărțișorul special ”Sportul Studențesc” este oferit, virtual, tuturor reprezentantelor sexului frumos care sunt legitimate la secțiile Sportul Studențesc. De asemenea, mărțișorul special ”Sportul Studențesc” merge și către inimile femeilor care muncesc, indiferent de forma lor de implicare, pentru binele Clubului Sportul Studențesc.

Nu în ultimul rând, mărțișorul special ”Sportul Studențesc” este adresat tuturor susținătoarelor noastre, dar și mamelor, fiicelor și soțiilor de sportivi legitimați la secțiile Clubului Sportul Studențesc.

Vă mulțumim pentru susținere și implicare tuturor!