Polo SS 02 _ MingeDupa un sezon regulat de exceptie, Sportul Corona avea sa intalneasca in semifinala play-off-ului Superligii Nationale de Polo pe Steaua Bucuresti.
Dupa un prin meci tensionat, castigat de stelisti, Sportul Corona avea sa egaleze situatia la general, impunandu-se cu 9-7 in cea de-a doua partida.

Scorul pe reprize – 0-1; 4-1; 1-2; 2-5

Lipsita de aportul croatului Zdravko Delas, suspendat dupa primul joc, echipa noastra a inceput bine partida si a reusit sa deschida scorul prin juniorul Vlad Georgescu.
Stelistii au revenit in cel de-al doilea sfert reusind 4 goluri.

Studentii aveau sa controleze finalul de joc si sa se impuna prin reusitele lui Benic(dubla) si Radoi(dubla) si Oanta, atunci cand echipa noastra se afla in superioritate.

Semifinala continua de la scorul general de 1-1.

Hrvoje Benic (Sportul Corona) : “Am vrut foarte mult sa castigam astazi, mai ales dupa ce Delas a fost eliminat in meciul de ieri. Am vrut sa castigam si pentru el. Am avut clar mai multa dorinta in jocul de astazi decat Steaua. Nu se poate spune ca este o surpriza acest rezultat deoarece si in Cupa am aratat ca putem juca foarte bine si castiga in fata Stelei. Am fost o adevarata echipa astazi.”