Rugby 32Rugby-ul ramane un sport de traditie in cadrul Clubului Sportul Studentesc.
Experimentatul Constantin Merca, antrenorul sectiei de rugby, continua traditia.

In editia de campionat aferenta acestui an competitional, Sportul Studentesc s-a duelat cu Metrorex Bucuresti, Callatis Mangalia si Grivita Bucuresti.

Daca constantenii s-au lasat de treaba chiar de la inceputul campionatului, partidele in compania Metrorexului bucurestean ne-au dat satisfactie maxima, rezultatele inregistrate fiind de-a dreptul ametitoare. Ca exemplu, in etapa a V-a, Sportul s-a impus in fata Metrorexului cu 95-5 pe terenul din Complexul Tei.

Ceva mai echilibrate au fost meciurile cu Grivita Bucuresti.
Prima intalnire s-a incheiat in favoarea acestora cu scorul de 34-5, pentru ca urmatoarele 3 intalniri, studentii lui Merca sa se impuna clar:
22-12 – etapa a IV-a
40-25 – etapa a VII-a
11-7 – etapa a XI-a

Gratie rezultatelor inregistrare in seria de Est a Diviziei A, Sportul Studentesc se situeaza la sfarsitul campionatului pe prima pozitie.

A urmat mai apoi partida de departajare cu castigatoarea Seriei de Vest, partida ce avea sa desemneze echipa ce va promova in Divizia Nationala.
In aceasta partida, disputata sambata 11 Octombrie pe terenul Arcul de Trimf, studentii au debutat mai bine, fiind la conducerea jocului.
Oboseala acumulata in intreg sezonul, asezonata si cu cateva erori de arbitraj, au facut ca partida sa se termine cu scorul de 28-19 pentru brasovenii de la CFR CSU Brasov.

Echipa folosita de Constantin Meca in acest sezon:
Costanda Mihai, Grigore Cristian, Badea Robert(cpt), Vasile Aurelian, Andrei Cristian, Roatamoale Iulian, Matei Nicusor, Iliescu Andrei, Moise Marian, Nitu Octavian, Bira Mihai, Mihai Marian, Capusanu Alexandru, Dracea Emilian, Petcu Pompiliu, Parvu Alexandru, Ionita Alexandru, Tanase Bogdan, Stoian Lucian, Moise Catalin, Valcu Cristian, Boiteanu Robert, Alexa Florin