Poza Polo MainIn cea de-a treia etapa a Superligii de polo, Sportul Studentesc avea sa intalneasca in dubla mansa pe Crisul Oradea.
In prima partida, dupa primele doua sferturi, meciul era gata decis, rezultatul la jumatatea jocului fiind 12-1.
A urmat un sfert al treilea echilibrat, in care tinerii sportivi oradeni au reusit sa inscrie de 4 ori pentru ca ultimul sfert sa fie adjudecat de baietii lui Aurelian Georgescu.
Astfel partida de sambata s-a incheiat cu scorul de 21-7(7-1; 5-0; 4-4; 5-2) in favoarea studentilor.

Cea de-a doua partida disputata intre cele doua formatii a debutat bine pentru oradeni,acestia reusind sa inscrie destul de repede prin Kovats, insa totul s-a adeverit a fi un foc de paie.
Studentii poloisti au preluat controlul jocului imediat dupa golul oradenilor si au reusit sa incheie primul sfert in avantaj, 3-1.
In sfertul urmator Radoi si Gospodinov, de doua ori, au dus scorul la 6-1 pentru ca in repriza a doua Sportul Studentesc sa mai inscrie de 11 ori in contrapartida cu oaspetii oradeni, care au reusit numai 3 goluri pe final.
Rezultat final – 17-4 (3-1; 3-0; 6-1; 5-2)

Cel mai bun marcator a fost din nou Dragos Pandelea, care a reusit 5 goluri.

Aurelian Georgescu i-a folosit in cele doua partide pe:
Marius Tic; Hrvoje Benic; Vlad Georgescu; Zdravko Delas; Codrin Cotrau; Iulian Radoi; Vlad Dragomirescu; Dragos Pandelea; Eduard Ciobanu; Nicolae Oanta; Radu Gospodinov; Catalin Vochin; Josip Jerkovic; Edward Andrei; Catalin Stan; Adrian Stan

Clasament
1. Steaua Bucuresti – 18pct
2. Sportul Studentesc – 12pct
3. CSM Digi Oradea – 12pct
4. Dinamo Bucuresti – 10pct
5. AMEFA Arad – 7pct
6. Crisul Oradea – 6pct
7. Rapid Bucuresti – 0pct
8. Poli Cluj – 0 pct