Softball 2O victorie si un nou Titlu de Campion este cu atat mai dulce cu cat este obtinut mai greu…

Dupa primul turneu al Campionatului National de Softball, elevele lui Cristian Manea aveau in fata o misiune destul de dificila – castigarea tuturor partidelor din retur pentru accederea in baraj.
Dupa infrangerea din tur in fata celor de la CS LB FRasin(Suceava) intalnirea dinturneul de toamna avea sa fie definitorie.
Ambitia si determinarea studentelor noastre au facut ca partida disputata in compania sucevencelor  sa se incheie cu scor favorabil Sportului Studentesc – 10-5.

A urmat meciul cu tanara formatie a celor de la CSS Dragasani, partida in care Sportul s-a impus lejer cu 6-2.

In astfel de conditii, Sportul Studentesc avea sa atace jocul decisiv cu un moral ascendent.
Partida insa a debutat nu prea bine pentru studentele noastre, sucevencele administrand 7 puncte in prima jumatate. Softbalistele naostre au reusit sa inscrie 3 puncte si astfel prima repriza s-a incheiat cu 7-3 in favoarea adversarelor.
A urmat un joc de anduranta in care cele doua echipe au incercat sa-si apropie cat mai mult victoria.

Tensiunea partidei a atins cote maxime cu tente dramatice.
La ultima intrare in atac a fetelor noastre, rezultatul de pe tabela de marcaj era de 15-7, studentele avand recuperat o diferenta absolut incredibila pentru acest sport.
Taria de caracter, forta, maturitatea dar si statutul de campionana en-titre, au facut ca elevele lui Manea sa intre extrem de determinate.
Si astfel, handicapul de 8 puncte a fost depasit si pe ultima bataie, Elena Pogoneanu reuseste punctul victoriei.

O victorie frumoasa, obtinuta cu munca, tensiune si tenacitate, intr-o partida in care increderea in propriile forte s-a dovedit definitorie.

Sportul Studentesc – Gabriela Moraru; Ana Maria Predescu; Elena Catrina; Madalina Nitoiu; Andreea Andronie; Elena Pogoneanu; Delia Gioada; Maria Diaconu; Daniela Stancu; Monica Andronie; Madalina Parvu; Madalina Buduroi; Andrada Manea ; Andreea Gionea; Diana Proteasa; Teodora Olteanu; Diana Catana