Rugby 31La sfarsitul saptamanii trecute, echipa de rugby a Clubului Sportul Studentesc avea sa intalneasca in deplasare CS Metrorex Bucuresti, intr-un meci ce conta pentru etapa a doua a Diviziei A a Campionatului National.
Antrenorul Merca si jucatorii sai au mers mai mult decat increzatori pe terenul Ciurel iar acest lucru le-a fost benefic, echipa Sportului Studentesc impunandu-se la capatul unui meci destul de echilibrat cu scorul de 31-21.
Echipa noastra a inscris nu mai putin de 5 eseuri insa a reusit doar 3 transformari in timp ce gazdele de la Metrorex au reusit 3 eseuri si tot atatea transformari.
Rugby Sportul Studentesc ar trebui sa intalneasca in urmatoarea etapa pe Callatis Mangalia dar constantenii nu s-au prezentat la niciunul din meciurile primelor 2 etape, ultimul din acestea fiind programat chiar pe terenul Marina din Mangalia.
Acest lucru ne duce cu gandul la o noua neprezentare a acestora la meciul programat sambata 10 Mai pe terenul Tei insa nimic nu-i sigur pana nu se intampla.