sportul 2 _ poloDupa un parcurs foarte bun in sezonul regulat, echipa de polo a Clubului Sportul Studentesc a ajuns sa se dueleze in finala mica a Superligii cu Dinamo Bucuresti.
In primele 4 partide ale finalei, Sportul Studenetesc si Dinamo si-au adjudecat in mod egal victoriile astfel ca cel de-al 5-lea meci devenea capital.
Studentii nostri, condusi de pe marginea bazinului de Aurelian Ionescu, au reusit un debut bun de partida, inscriind primele doua goluri ale meciului prin Markoci si Oanta pentru ca mai apoi primul sfert sa se incheie cu 2-1, Ianc de la Dinamo marcand in superioritate numerica.
In al doilea sfert ambele team-uri au inscris cate un gol prin Adrian Stan respectiv Demeter(Dinamo).
In partea a treia studentii majoreaza scorul la 4-2 prin Catalin Stan insa dinamovistii intorc soarta partidei prin golurile lui Enescu, Demeter si Matei.
In ultimul sfert Dinamo majoreaza diferenta cu golul lui Georgescu iar spre final Iulian Radoi inscrie pentru Sportul Studentesc stabilind rezultatul final al meciului decisiv – 5-6.
Imediat dupa fluierul final, Dragos Stoenescu(Dinamo) a primit titlul de cel mai bun portar al campionatului, indreptatit am spune noi, justificand afirmatiile prin faptul ca victoria din decisiv ii apartine in mare masura, paradele acestuia facand practic diferenta.

Clasament Superliga
1. CSM Oradea
2. CSA Steaua Bucuresti
3. CS Dinamo Bucuresti
4. Sportul Studentesc
5. AMEFA Arad
6. Crisul Lancetti
7. Rapid Bucuresti
8. Poli Cluj