SS Polo _ 001Asa cum anuntam la sfarsitul saptamanii trecute, poloistii nostri aveau sa intalneasca Dinamo Bucuresti pentru meciurile de castigare ale finalei mici a Campionatului National de Polo.
Daca primele doua partide au fost castigate pe rand de cele doua formatii, urmatoarele doua meciuri au avut practic acelasi scenariu cu ceva elemente specifice fiecarei intalniri.

In meciul 3 victoria a revenit gazdelor de la Dinamo, adversarii studentilor impunandu-se greu cu 10-8 (1-1; 2-3; 5-3; 2-1).

In acest context, cu un 2-1 la general pentru Dinamo, partida cu numarul 4 devenea extrem de importanta.
Partida condusa de pe margine de arbitrii Manuel Manea si Mihai Balanescu a fost mai mult decat echilibrata, rezultatele celor 4 sferturi confirmand valorile apropiate dintre cele doua combatante – 1-1; 1-2; 1-1; 1-0 –  astfel ca s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare.
Cu mai multa stapanire de sine, jucatorii lui Aurelian Georgescu au reusit sa marcheze 4 din 5 lovituri, in timp ce dinamovistii au ratat 2 penalty-uri.
Astfel Sportul Studentesc se impune in meciul 4 cu 8 – 6 si face ca deznodamantul final sa fie aflat abia in meciul decisiv.
De mentionat este faptul ca in partida decisiva care va avea loc miercuri 30 aprilie orele 19.00 la bazinul Floreasca, studentii nu vor beneficia de aportul antrenorului Relu Georgescu, acesta fiind suspendat pentru proteste la unele decizii, cel putin caudate, ale brigazii partidei.