polo 31La sfarsitul a doua partide tensionate din semifinala Superligii de polo, echipa Sportului Studentesc s-a recunoscut invinsa cu 4-6 respectiv 4-13 de Steaua Bucuresti.
In astfel de conditii studentii nostri au ajuns sa infrunte alta reprezentanta a Capitalei, Dinamo, in partidele ce conteaza pentru Finala mica a competitiei.

In prima partida, elevii lui Relu Georgescu, au pierdut in fata dinamovistilor cu scorul de 6-9, rezultatele pe sferturi fiind – 0-2; 2-3; 2-3; 2-1.

In cea de-a doua partida disputata la bazinul Floreasca miercuri 16 Aprilie, studentii s-au impus la limita cu 4-3.
Asa cum ne aratra si statistica reprizelor, Sportul Studentesc a inceput partida mai greu fiind condusa inca din primul sfert cu 1-0 insa tehnicienii Georgescu au reusit sa-si mobilizeze echipa, sa echilibreze partida, pentru ca in ultima parte a meciului sa se impuna. (0-1; 1-1; 1-1; 2-0)

Un lucru demn de mentionat este lipsa experimentatului Berty, jucatorul nostru suferind de curand o interventie chirurgicala.

Asadar, Sportul Studentesc egaleaza situatia la general si priveste cu incredere urmatoarele doua intalniri cu Dinamo Bucuresti, ambele fiind considerate “in deplasare” desi sunt disputate la acelasi bazin, Floreasca.