RUGBY

Secția de Rugby există, din punct de vedere competițional, încă din 1913, și, împreună cu fotbalul, a reprezentat piatra de temelie a înfințării clubului Sportul Studențesc.

Scurtă Prezentare

Sportul Studențesc – Rugby

Marca rugbystică Sportul Studențesc este una de valoare, atleții care, de-a lungul secolului au îmbrăcat tricoul alb-negru fiind, invariabil, intelectuali rasați, cu cariere profesionale strălucitoare dincolo de arenele cu buturi.

31

sportivi legitimați

8

titluri de campioană

10

Cupe ale României

RUGBY

Rugby-ul a fost prima dintre preocupările sportivilor studenți, chiar înainte de înființarea faptică a Clubului Sportul Studențesc, în 1916.

Sportul Studențesc va câștiga Cupa Fair-Play de două ori, în anii 1970, iar clubul studențesc se poate lăuda, pe de o parte, cu continuitate, dar și cu faptul că a fost un permanent furnizor al echipei naționale a României, multiplă campioană europeană și medaliată continentală.

Actualmente, echipa Sportul Studențesc are reprezentativitate atât la varianta tradițională, echipe de 15 jucători, cât și la varianta olimpică, rugby VII, unde se participă în campionatul național.

Echipa tehnică

Echipe

ULTIMELE ȘTIRI DIN RUGBY

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.